Kostrådgivning är precis som det låter
– Råd om kost för att hitta hållbara strategier som håller långsiktigt, för den som söker hjälpen.

Kostråd kan vara olika beroende på just ditt utgångsläge, förutsättningar i din vardag, ålder, vikt, längd, daglig aktivitet och givetvis beroende på vilket mål du har.

Kosten för en person som tränar aktivt och vill ha hjälp för att uppnå bästa resultat utav sin träning skiljer sig avsevärt från en person som inte tränar, är kraftigt överviktig och behöver mycket stöd och hjälp för att hitta nya vägar och bryta dåliga kostvanor.

För en person funkar det med en strikt kostplan att följa men för någon annan behövs kanske mindre stegvis förändringar för att hitta nya hållbara vanor som man kan leva med långsiktigt.

Grunden i all kostrådgivning ska vara näringsriktig mat som ger kroppen energi och ork i vardagen, håller dig frisk och ger välmående.

Det finns många dieter ute på marknaden och de flesta fungerar..
så länge du kan och orkar följa dem. Risken är dock att de inte håller i längden och man faller tillbaka i dåliga vanor. Den bästa kosthållningen är där du tillåts äta allt, men inte alltid och där du gör kloka val som är bra för dig och din hälsa..

Är du redo för en nystart efter sommaren och vill komma igång med nya hälsosamma vanor?

Med fokus på hälsosammare kostvanor får du hjälp att bryta dåliga vanor, må bättre och få mer ork i vardagen, bli kvitt eventuellt sötsug och känna dig lättare i kroppen.

All kostrådgivning sker individuellt. Alla har olika utgångsläge och förutsättningar och fokus är att hitta de vägar som håller långsiktigt för just dig. Du får verktyg att följa och jag hjälper och guidar dig på vägen. Investera i dig själv, det är du värd!

6 veckors onlinecoachning med start 2/9 – 13/10. OBS! Begränsat antal platser!

Följande ingår: Personlig kostplan, recept, tips & kostråd, coachning, feedback och möjlighet att ställa frågor.

Skriv och berätta lite om dig själv, ditt mål och vad du vill ha hjälp med gällande din kost. Mejla till info@ishapeme.se för mer info..