Att förstå varför det är bra att ha koll på antalet kalorier du äter varje dag, beroende på vilket mål du har och vilka resultat du vill uppnå, är nyckeln till framgång..

När du förstår “hur allt hänger ihop” så är det mycket lättare att kunna skapa hälsosamma förändringar som håller långsiktigt!

I ISHAPEMEs 19-sidiga Kostguide & Träningsprogram får du tips och råd om hur du på egen hand kan påverka dina önskade resultat med hjälp av din kost & träning.

Vi har alla olika mål med vår träning och för att få de resultat som just du vill uppnå är det bra att ha en viss förståelse för hur din kost och ditt kaloriintag kan påverka resultaten som du får. Med hjälp av en enkel uträkning så kan du själv räkna ut ditt dagliga kaloribehov baserat på dina förutsättningar och din träningsaktivitet.

Oavsett om du vill:
– maximera dina resultat av träningen
– gå ner i vikt
– gå upp i vikt
– bygga mer muskler
– minska i fettprocent och få mer definierade muskler… så får du vägledning i den här guiden.

För att få ut det mesta av din kost så är det även bra att känna till om kostens betydelse och hur bra kostval samt en bra balans av de olika näringsämnena kan påverka din vikt, din träning, ditt välmående, din energi, din återhämtning och din hälsa.

Låt dig dessutom inspireras av 35 enkla, goda och lättlagade frukost-, lunch/middag- och mellanmålförslag. Alla med angivet innehåll av kalorier och näringsämnena protein, kolhydrater och fett.

Guiden innehåller dessutom 3 effektiva träningspass som förbättrar din styrka och kondition, samtidigt som de kickar igång din fettförbränning. Träningspassen är uppbyggd med 20 minuter styrka + 20 minuter cardio i varje pass!

Styrketräning och cardio i kombination är en träningsform att föredra oavsett om du vill stärka upp, forma, tona och bygga upp din kropp eller gå upp / gå ner i vikt. De resultat du får av din träning påverkas av din kost. Allt hänger ihop..

Även om du inte tränar eller tränar väldigt lite så kan du använda denna kostguide för att beräkna ditt dagliga kaloribehov för att uppnå ditt önskade mål.

Beställ din Kostguide & Träningsprogram i webbshopen och ladda ner direkt i mobil, ipad eller datorn!!

NU: 224kr (ord.pris 299kr) – Ange rabattkod: KOSTGUIDE25 för 25% rabatt!

Skapa nya hälsosamma vanor som håller långsiktigt!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer