Om IShapeMe

ISHAPEME är en sida för dig som vill motiveras och uppleva att du utvecklas i din träning och få de resultat du önskar uppnå med din kost.

Bakgrunden till ISHAPEME bygger på erfarenheter och efterfrågan från PT klienter och medlemmar från mitt arbete som personlig tränare och kostrådgivare både på gym samt pt-onlinetjänst. Efterfrågan på varierande styrketräningsprogram och kostplaner är stor bland gymtränande, både för att få förbättrade resultat och för att hitta motivation och glädje i träningen.

ISHAPEME vänder sig till dig som är redan bekant med styrketräning och gillar att träna på gymmet men som är osäker på vilka övningar du skall utföra men också till dig som är van styrketränare och vill ha ny inspiration till dina träningspass och din kost. Det vänder sig till dig som vill ha ett eget träningsprogram och/eller kostplan att följa så att du vet att du har större möjlighet att få de resultat du vill och att du har vetskapen att du utvecklas framåt i din träning.

I webbshopen hittar du flera inspirerande träningsprogram samt kostplan och kostguide för att du skall uppnå de resultat du önskar.

Genom mitt eget personliga intresse för styrketräning i kombination med en hälsosam kosthållning vill jag inspirera andra till ett bättre välmående och en starkare kropp.

Följ ISHAPEME på sociala medier:

Instagram: @ishapeme

Facebook: ISHAPEME.se

Blogg: www.ishapeme.se

Varmt välkommen!

Mimmi

Lic. Personlig Tränare & Kostrådgivare