Om IShapeMe

ISHAPEME är en sida för dig som gillar styrketräning och som vill ha möjligheten att förnya dina träningsprogram regelbundet för att hela tiden motiveras samt uppleva att du utvecklas och kan få de resultat som du vill ha från din träning.

Bakgrunden till ISHAPEME bygger på erfarenheter och efterfrågan från PT klienter och medlemmar från mitt arbete som personlig tränare och kostrådgivare både på gym samt pt-onlinetjänst. Efterfrågan på varierande styrketräningsprogram är stor bland gymtränande, både för att få förbättrade resultat och för att hitta motivation och glädje i träningen.

ISHAPEME vänder sig till dig som är bekant med styrketräning och gillar att träna på gymmet men som är osäker på vilka övningar du skall utföra. Det vänder sig till dig som vill ha ett eget träningsprogram att följa så du vet att du på sikt har möjlighet att få de resultat du vill och att du har vetskapen att du utvecklas framåt i din träning.

Många tränande tar sig till gymmet och utför slumpmässigt valda övningar från gång till gång. Lite vad man känner för just då… Självklart är all träning bra, men för att uppnå ett bra resultat av din träning bör du träna regelbundet med samma träningsupplägg i minst 4-6 veckor och för att behålla motivationen samt utvecklas i din träning så rekommenderas att du förnyar och uppdaterar ditt träningsprogram med jämna mellanrum.

På ishapeme.se hittar du alltid ett nytt inspirerande träningsprogram varje 6:e vecka!

Genom mitt eget personliga intresse för styrketräning i kombination med en hälsosam kosthållning vill jag kunna inspirera andra till ett bättre välmående.

Följ ISHAPEME på instagram @ishapeme och facebook ISHAPEME.se samt även i bloggen där du kan följa mig i min vardag samt få inspiration till din träning och massor av härliga måbratips!

Varmt välkommen!

Mimmi Brosten
Lic. Personlig Tränare & Kostrådgivare

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer