Matiga PANNKAKSMUFFINS…

Matiga PANNKAKSMUFFINS…

Dessa matiga små pannkaksmuffins är superenkla att blanda ihop och passar perfekt både till frukost eller som mellanmål. Bara 5 ingredienser. Räcker till 2-3 muffinsar (= 1 portion).

PANNKAKSMUFFINS

0,5 dl havregryn
125 g kvarg naturell ( ta ev. hälften vaniljkvarg)
0,5 dl bär (här i receptet använde jag tinade jordgubbar)
1 ägg
0,5 tsk bakpulver
+ 50 g vaniljkvarg och lite kanel till topping

Blanda ihop alla ingredienserna (utom toppingen) till en jämn smet. Häll smeten i 2-3 muffinsformar och grädda i ugn 200 grader, ca 25 minuter eller tills fin färg.

Tips! Gör flera stycken på en gång och frys in. bara att ta fram och tina i micron före servering..

260 kcal. Protein 30g. Kolhydrater 19g. fett 6g.

Följ:
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer