Om IShapeMe

ISHAPEME vänder sig till dig som vill få inspiration och motivation samt en ökad kunskap till att skapa en livsstil som håller långsiktigt och som du trivs med och som fungerar i din vardag.

Att äta hälsosamt ska vara både gott och enkelt och din träning ska ge dig de resultat du vill ha.

Genom mitt eget personliga intresse för styrketräning i kombination med en hälsosam kosthållning vill jag inspirera andra till ett bättre välmående och en starkare kropp.

Jag som driver ISHAPEME är utbildad lic. personlig tränare och cert. kostrådgivare. Jag har arbetat aktivt med coachning av klienter inom kost, viktminskning och träning sedan 2014 både som anställd och egen företagare på gym och pt-onlinetjänst.

Min filosofi är att hjälpa klienter att hitta tillbaka till en enkel och grundläggande kosthållning som är hållbar över tid samt inspirera till effektiv träning som ger resultat och välmående.

För att du ska nå ditt mål krävs långsiktigt tänk, kontinuitet och eget ansvar och tillsammans med rätt verktyg och kunskap guidar jag dig mot dina mål till en hälsosammare livsstil.

Vi har alla olika utgångsläge och målet är att du skall hitta det som fungerar bäst i din vardag.

Under mitt arbetes gång har jag skapat SHAPE UP KOSTPLAN – en enkel grundmall, där du lär dig att skapa lättlagade och goda måltider baserade på råvaror som du (och din familj) gillar.

I webbshopen hittar du färdiga träningsprogram med utvalda övningar för att ge resultat samt kostplan och recept för dig som vill komma i gång med hälsosamma kostvanor på egen hand.

Jag arbetar även individuellt med kostrådgivning samt personliga träningsprogram.
Kontakta mig på info@ishapeme.se och skriv/berätta vad du behöver hjälp med.

För inspiration följ ISHAPEME på sociala medier!

Instagram: @ishapeme
Facebook: ISHAPEME.se
Blogg: www.ishapeme.se

Varmt välkommen!

Mimmi
Lic. Personlig Tränare & Cert. Kostrådgivare