Om IShapeMe

OM ISHAPEME

ISHAPEME vänder sig till dig som vill få inspiration och motivation samt en ökad kunskap till att skapa en livsstil som håller långsiktigt och som du trivs med och som fungerar i din vardag.

Att äta hälsosamt ska vara både gott och enkelt och din träning ska ge dig de resultat du vill ha.

Med min kunskap samt eget personliga intresse för styrketräning i kombination med en hälsosam kosthållning vill jag inspirera andra till ett bättre välmående och en starkare kropp.

Jag som driver ISHAPEME är utbildad lic. personlig tränare och cert. kostrådgivare. Jag har arbetat aktivt med coachning av klienter inom kost, viktminskning och träning sedan 2014 inom både gym och pt-onlinetjänst.

I mitt arbete hjälper jag klienter att hitta tillbaka till en enkel och grundläggande kosthållning som är hållbar över tid samt inspirerar till effektiv träning som ger resultat och välmående.

För att du ska nå ditt mål krävs långsiktigt tänk, kontinuitet och eget ansvar och tillsammans med rätt verktyg och kunskap guidar jag dig mot dina mål till en hälsosammare livsstil.

Alla har olika utgångsläge och målet är att du skall hitta det som fungerar bäst i din vardag.

Under mitt arbetes gång har jag skapat SHAPE UP KOSTPLAN – en enkel grundmall, där du lär dig att skapa lättlagade, goda och näringsriktiga måltider baserade på råvaror som du gillar.

I webbshopen finns flera olika färdiga program för dig som vill komma i gång med hälsosamma vanor på egen hand, t.ex. 28-dagars utmaning/viktminskning med powerwalk, kost- och träningsguide, olika träningsprogram med utvalda övningar för att ge resultat samt kostplan och recept.

Jag arbetar även individuellt med kostrådgivning samt personliga träningsprogram. Kontakta mig på info@ishapeme.se och skriv/berätta vad du behöver hjälp med.

Varmt välkommen!

Mimmi
Lic. Personlig Tränare & Cert. Kostrådgivare

MINA UTBILDNINGAR

The Academy – Utbildning inom träning och hälsa
Träningslära – muskelanatomi, styrketräning, rörlighetsträning mm.
Träningsinstruktör
Lic. Personlig Tränare

Svenska Näringsksakademin
Cert. Kostrådgivare
Effektiv viktminskning
Kolesterolskolan
Blodsockerskolan

Weight Trainer / Hälsocoach
Mental träning
NLP
Näringsfysiologi
Fysisk träning

MammaMage Tränare

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer