Välkommen till ISHAPEME – En hälsoblogg!

En blogg där hälsosam kost och styrketräning står i fokus. Här delar jag med mig av tips på hälsosam kost med bland annat recept, goda matlådor och kostråd samt motivation och inspiration till dig som vill eller behöver gå ner i vikt.

För dig som styrketränar delar jag med mig av bl.a träningstips och träningsprogram på hur du kan förbättra dina träningsresultat och annat som kan vara viktigt att fokusera på så som träningsteknik, kostråd och återhämtning.

Jag som driver bloggen heter Mimmi och jag är utbildad lic. personlig tränare och cert. kostrådgivare.

Mitt mål är att inspirera andra till en hälsosam livsstil. Hoppas du vill följa med!

 

Mimmi

Lic. Personlig Tränare / Cert. Kostrådgivare

 


Today is my tomorrow. It´s up to me to shape it. To take control and seize every opportunity. The power is in the choices I make each day. I eat well. I live well. I shape me…

Följ även på instagram @ishapeme för mer inspiration om hälsosam kost, viktminskning, träning och annat som får dig att må bra…

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer