POWERWALK & VIKTMINSKNING


 

För att lyckas med din viktminskning behöver du ligga på ett kaloriunderskott, vilket innebär att du konsumerar färre kalorier än vad kroppen förbrukar i sin dagliga aktivitet.

 

Kaloriunderskott för viktminskning kan du uppnå på 3 olika sätt:

 

1. Genom att öka eller intensifiera din träning och dagliga aktivitet.

2. Genom att minska på ditt dagliga kaloriintag.

3. Eller bäst av allt – en kombination av både 1 och 2..

 

Regelbunden aktivitet, inklusive powerwalks, kan bidra till att öka din ämnesomsättning och en ökad ämnesomsättning innebär att kroppen bränner fler kalorier även i vila.

Powerwalk är en enkel lågintensiv träningsform för dig som vill gå ner i vikt och komma i form samt för dig som vill förbättra din hälsa på ett enkelt sätt.

Powerwalk kan vara särskilt effektivt för att förbränna fett eftersom när du tränar med en lågintensiv träningsintensitet, så använder kroppen primärt fett som bränsle, vilket kan bidra till din viktminskning.

 

Att powerwalka och gå i raskt tempo är en bra och skonsam träningsform som lämpar sig för nästan alla och ger resultat i form av förbättrad fysisk kondition, uthållighet och fettförbränning men kan även upplevas som skönt avstressande och ge en förbättrad sömn.

 

Powerwalks är en enkel lågintensiv träningsform för dig som vill gå ner i vikt och komma i form samt för dig som vill förbättra din hälsa på ett enkelt sätt.

 

Motionsformen passar för dig som inte är van att röra dig så mycket och som vill få fart på din förbränning men powerwalks lämpar sig även för dig som redan tränar på gym eller annan aktivitet och kan då användas som ett komplement för att öka på din dagliga aktivitet och förbränning för att skapa ett kaloriunderskott vid tex. viktminskning.

Powerwalks är skonsamt för knä och leder, speciellt för personer med stor övervikt. Gång som träningsform passar för i stort sett alla.

Det krävs inga förkunskaper för att komma i gång och det är enkelt att utföra. Du kan powerwalka i stort sätt var och när som helst. Precis utanför ytterdörren, i skogen, i stan eller på lunchrasten. En perfekt träningsform för den som reser mycket i jobbet eller när du är iväg på semester osv.. och du behöver ingen utrustning mer än ett par bekväma träningsskor/promenadskor för att komma i gång. Det är avstressande och det ger dessutom frisk luft, naturupplevelser eller möjlighet att utforska nya områden.

 


 

Vill du veta mer om hur du på ett enkelt sätt kan komma i gång med hälsosamma rutiner/viktminskning med hjälp av powerwalks och hälsosamma kostvanor.?

Läs mer om: SHAPE UP 28 DAGARS UTMANING – VIKTMINSKNING MED POWERWALK & SHAPE UP KOSTPLAN

powerwalk & viktminskning

Kom i gång med powerwalk & viktminskning på 28 dagar.

 


NYHET!

Nu kan du använda ditt friskvårdsbidrag från Epassi vid köp av alla programmen i webbshopen! 

Läs mer här – Direktlänk till ISHAPEME – EPASSI

Betala med Epassi

Betala med Epassi.

 


 

Har du frågor, hör av dig till mig på info@ishapeme.se

 

Mimmi
Lic. Personlig Tränare / Cert. Kostrådgivare


Today is my tomorrow. It´s up to me to shape it. To take control and seize every opportunity. The power is in the choices I make each day. I eat well. I live well. I shape me…


 

FLER HÄLSOSAMMA TIPS

9 TIPS FÖR ATT NÅ DITT VIKTMÅL

DEN POSITIVA EFFEKTEN AV EN POWERWALK

MINA 5 BÄSTA KOSTRÅD

RÄKNA UT DITT DAGLIGA KALORIBEHOV

VIKTMINSKNING OCH SÖMN

 

RECEPT

LAXPYTT PÅ 5 INGREDIENSER

SALLAD MED PARMA FETA & MELON

 


 

På instagram @ishapeme hittar du massor av inspiration till dina SHAPE UP måltider!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer