Alltså mango, curry och kyckling är en oslagbar kombo… Här lite extra god smak med en klick mango chutney också. Testa att blanda i lite curry i chutneyn.. säger bara mmm…

CURRY & MANGO KYCKLING MED RIS

120 g kycklingfilé (tillagad vikt)
120 g kokt ris
1 msk matlagningsgrädde 15% (1 dl för tillagning)
Gul paprika
3 dl blandad grönsallad med tärnad gurka, tomat, rödlök
¼ dl tärnad mango
1/2 tsk rapsolja + 1/2 tsk vinäger
10 g smulad fetaost
1 msk mango chutney

Koka riset. Häll grädden tillsammans med curry i stekpanna. Dela kycklingen i tunna skivor och låt kyckling + paprika koka upp i matlagningsgrädden (den större mängden) tills kycklingen är helt genomstekt. Hacka och strimla ner sallad, rödlök, tomat och gurka och mango och blanda ihop med vinäger och olja. Smula över fetaosten. Låt matlagningsgrädden rinna av kycklingen före servering. Servera allt med en klick mango chutney till.

450 kcal. Protein 40g.
Kolhydrater 49g. Fett 9g.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer