Helgen bjöd på en mysig utflykt till Kiviks Musteri på vackra Österlen. I restaurangen ”Kärnhuset” åt vi en god julbrunch. Det bjöds på ett mindre julbord med de klassiska tillbehören men även en fantastiskt gott hembakat vörtbröd med äppelbitar i. Annorlunda men sååå gott.. Till dessertostarna fanns egentillverkad äppelchutney i olika smaker och jag hittade en favorit med smaksättning av curry & chili. Supergott till brieosten.. På gottebordet fanns bland annat goda små praliner av nougat och vitchoklad och en god liten ”tomteskum” pannacotta.

Efter restaurangbesöket tog vi en runda i musteributiken och passade på att köpa hem lite goda drycker och olika äppelchutneys men jag hittade även en nyhet som såklart måste testas. Nämligen en frukt- och grönsaksdryck som heter ”FIBER”.. Den fanns i två goda smaker..

Rödbeta/Äpple/Passionsfrukt och Morot/Mango/Chili.

Smaken på dryckerna var frisk och god och bra konsistens, precis som en dryck och inte tjock som smoothie eller Proviva. Dryckerna är rika på naturliga fibrer, något som vi nutidsmänniskor oftast får i oss för lite av så dessa kan hjälpa till att boosta upp fiberintaget något varje dag. Ett glas på 2 dl ger en fiberkick på 3,6-4g fibrer beroende på smakvariant.

Bra för tarmhälsan och dessutom utan tillsatt socker och helt vegansk produkt.
Tarmhälsan påverkar vår hälsa och vårt mående. Visste du att 70% av vårt immunförsvar sitter i magen..?

Innehåller 30 kcal/1 dl. Perfekt som en liten morgonboost och absolut värt att testas..
Dryckerna tillverkas av Kiviks Musteri och säljs på Coop, City Gross och såklart i Kiviks Musteris egna butiker. Pris ca. 25kr/liter.

En ny favoritprodukt för mig. Testa du också..

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer