FAQ om SHAPE UP KOSTPLAN…

Faq om SHAPE UP KOSTPLAN.

FAQ om SHAPE UP KOSTPLAN

 

Här får du svar på de vanligaste frågorna om SHAPE UP KOSTPLAN.

Har du någon annan fråga är du välkommen att kontakta mig på info@ishapeme.se

 

VAD ÄR SHAPE UP KOSTPLAN?
SHAPE UP KOSTPLAN är en lågkaloridiet för dig med målsättning att komma i bättre form och minska i vikt eller för dig som vill minska ditt sötsug och samtidigt motiveras och inspireras till att skapa hållbara hälsosamma kostvanor.

SHAPE UP KOSTPLAN är enkel att följa och baseras på ett stort urval av råvaror där varje måltid är sammansatt med en bra balans av näringsämnena protein, kolhydrater och fett, för att ge dig de bästa förutsättningarna för att uppnå det resultat du önskar men samtidigt tillföra kroppen den näring och energi som den behöver för att må bra och orka med både vardag och träning.

 

VAD ÄR FÖRDELARNA MED ATT FÖLJA SHAPE UP KOSTPLAN?
Genom att följa SHAPE UP KOSTPLAN så lär du dig att skapa och komponera egna näringsriktiga måltider. Detta är en förutsättning för att lära dig tänka om och skapa nya vanor som håller långsiktigt. Att följa kostplanen som en mall under en längre period skapar upprepning och rutiner, vilket på sikt skapar nya hållbara vanor.

När du följer SHAPE UP KOSTPLAN så väljer du själv vilka råvaror/ingredienser som du vill kombinera och äta. Genom att äta det som du faktiskt gillar så får du bättre förutsättningar för att skapa hållbara kostvanor som fungerar långsiktigt.

 

HUR FUNGERAR KOSTPLANEN?
Kostplanen är uppbyggd med en dagsplan av måltider – frukost, lunch och middag. För den som har behov så kan den även kompletteras med extra mellanmål/kvällsmål. Oavsett hur du kombinerar dina måltider så får du alltid en näringsriktig måltid med ett lågt kaloriinnehåll.

Behöver du inspiration till dina måltider så finns SHAPE UP RECEPT att köpa i webbshopen: https://ishapeme.se/webbshop/

SHAPE UP RECEPT innehåller 48 olika lunch- och middagsrecept. Alla recept är uträknade med angiven mängd kalorier, protein, kolhydrater samt fett, för dig som vill ha koll och innehåller mellan 320 – 475 kcal.

Frukostrecepten i SHAPE UP KOSTPLAN innehåller mellan 300 – 375 kcal och mellanmålen innehåller mellan 160 – 245 kcal.

 

BEHÖVER JAG RÄKNA KALORIER?
Nej, du behöver inte räkna kalorier om du inte vill men alla recept i SHAPE UP KOSTPLAN och SHAPE UP RECEPT (säljs separat i webbshopen) är uträknade med angiven mängd kalorier, protein, kolhydrater samt fett, för dig som vill ha koll.

 

PÅ VILKET SÄTT KAN JAG SKAPA BRA KOSTVANOR GENOM ATT FÖLJA KOSTPLANEN?
Kostplanen är enkel att följa och bygger på bra och näringsriktig mat enligt en tallriksmodell. Om du följer kostplanen under en längre tid, så tränar och lär du dig att se uppbyggnaden av varje måltid och hur du fördelar ditt protein, kolhydrater och fett. Efterhand när du lagar dina måltider så lär du dig att se med ögonmått, vilka olika mängder och mått av olika råvaror som behövs för att komponera ihop en välbalanserad måltid. Detta kan sedan användas på sikt som en ”mall” när du lagar din mat, äter borta, äter på restaurang, är på semester osv.

 

Vill du veta mer om SHAPE UP KOSTPLAN – Läs mer här: FAQ OM SHAPE UP KOSTPLAN

 

Mimmi
Lic. Personlig Tränare / Cert. Kostrådgivare


Today is my tomorrow. It´s up to me to shape it. To take control and seize every opportunity. The power is in the choices I make each day. I eat well. I live well. I shape me…


 

LÄS MER

SHAPE UP KOSTPLAN

VARFÖR GÅR VI UPP I VIKT?

 

Följ:
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer