Poddtips om näringslära

 

Jag är en sån person som älskar att se på program & dokumentärer, gå på föreläsningar, läsa och lyssna på ALLT som har med hälsa att göra. Ja, sån är jag helt enkelt..

Detta kanske låter konstigt i mångas öron men jag tycker faktiskt att det är intressant att ta del av hur mycket vi faktiskt själva kan påverka och göra för att skapa en bra hälsa och ett bättre mående. 

Två personer som jag gillar att lyssna på och ta del av deras kunskap är Martin Brunnberg och Fredrik Paulún. Dessa 2 har även en podd som heter NÄRINGSPODDEN och är du som jag så rekommenderar jag dig att lyssna på den. Här diskuterar de allt som har med näringslära att göra. Intressant och lärorikt om hur kosten påverkar vårt välmående…

 

Jag passar oftast på att lyssna på mina favoritpoddar när jag är ute på promenader. 

Har du några favoritpoddar inom kost, träning & hälsa? Dela gärna med dig!

www.svna.se

Bild: Svenska Näringsakademin www.svna.se

 

Mimmi
Lic. Personlig Tränare / Cert. Kostrådgivare


Today is my tomorrow. It´s up to me to shape it. To take control and seize every opportunity. The power is in the choices I make each day. I eat well. I live well. I shape me…


 

LÄS MER

4 tips för mer MÄTTNADSKÄNSLA vid viktnedgång…

Kom i form med SHAPE UP KOSTPLAN..

Pasta med rosa LAXSÅS..

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer