Till LUNCH idag blev det en mättande måltid bestående av 2 skivor HEMBAKAT proteinbröd med en röra av 95 g tonfisk +2 tsk majonnäs, lite salt/peppar. Serverat på en bädd av RUCCOLA med cocktailtomater, strimlad lök och BALSAMVINÄGER…

RECEPT PROTEINBRÖD (1 limpa)

4 st ägg
1 dl kvarg naturell o,1%
1 msk rapsolja
1 msk bakpulver
5 msk linfrön
60 g kruskakli
45 g solroskärnor

Gör så här: Sätt ugnen på 180 grader. Vispa äggen med kvarg och olja. Tillsätt bakpulver, linfrön, kruskakli och solroskärnor. Lägg bakplåtspapper i en brödform och lägg i degen. Degen ska vara ganska lös. Grädda i mitten av ugnen i cirka 50 minuter.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer