Proteinbröd med TONFISKRÖRA…

Proteinbröd med TONFISKRÖRA…

Till LUNCH idag blev det en mättande måltid bestående av 2 skivor HEMBAKAT proteinbröd med en röra av 95 g tonfisk +2 tsk majonnäs, lite salt/peppar. Serverat på en bädd av RUCCOLA med cocktailtomater, strimlad lök och BALSAMVINÄGER…

RECEPT PROTEINBRÖD (1 limpa)

4 st ägg
1 dl kvarg naturell o,1%
1 msk rapsolja
1 msk bakpulver
5 msk linfrön
60 g kruskakli
45 g solroskärnor

Gör så här: Sätt ugnen på 180 grader. Vispa äggen med kvarg och olja. Tillsätt bakpulver, linfrön, kruskakli och solroskärnor. Lägg bakplåtspapper i en brödform och lägg i degen. Degen ska vara ganska lös. Grädda i mitten av ugnen i cirka 50 minuter.

Följ:
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer