Idag blev det MATLÅDOR med chili con carne. Serveras med RIS och tärnad TOMAT.
Totalt/portion ca. 440 kcal. Protein 44g (41%). Kolhydrater 42g (39%). Fett 8g (20%).

RECEPT CHILI CON CARNE (1 portion)

0,5 st tärnad gul och röd lök
0,5 tsk rapsolja
165 g nötfärs 5% (rå)
100 g passerade tomater
40 g kidneybönor
0,5 tsk soja
chiliflakes, chilipulver, cayennepeppar, paprikapulver, salt och peppar efter smak + ev. en pressad vitlöksklyfta.

Serveras med 100g ris och 1 mellanstor tärnad tomat
= Totalt 440 kcal för hela måltiden.

TIPS! Gör flera portioner samtidigt och FRYS IN. 1 kg nötfärs ger 6 portioner…

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer