KOM I FORM MED SHAPE UP KOSTPLAN


 

SHAPE UP KOSTPLAN är en lågkaloridiet för dig med målsättning att komma i bättre form och minska i vikt eller för dig som vill minska ditt sötsug och samtidigt motiveras och inspireras till att skapa hållbara hälsosamma kostvanor.

SHAPE UP KOSTPLAN är enkel att följa och baseras på ett stort urval av råvaror där varje måltid är sammansatt med en bra balans av näringsämnena protein, kolhydrater och fett, för att ge dig de bästa förutsättningarna för att uppnå det resultat du önskar men samtidigt tillföra kroppen den näring och energi som den behöver för att må bra och orka med både vardag och träning.

Kostplanen är uppbyggd med en dagsplan av måltider – frukost, lunch och middag. För den som har behov så kan den även kompletteras med extra mellanmål/kvällsmål. Oavsett hur du kombinerar dina måltider så får du alltid en näringsriktig måltid med ett lågt kaloriinnehåll.

Genom att följa SHAPE UP KOSTPLAN så lär du dig att skapa och komponera egna näringsriktiga måltider. Detta är en förutsättning för att lära dig tänka om och skapa nya vanor som håller långsiktigt. Att följa kostplanen som en mall under en längre period skapar upprepning och rutiner, vilket på sikt skapar nya hållbara vanor.

När du följer SHAPE UP KOSTPLAN så väljer du själv vilka råvaror/ingredienser som du vill kombinera och äta. Genom att äta det som du faktiskt gillar så får du bättre förutsättningar för att skapa hållbara kostvanor som fungerar långsiktigt.

* Kostplanen är utformad för friska personer.
OBS! Om du är gravid, ammar eller nyligen fött barn, så rekommenderas du att följa de rekommendationer som du får utav din barnmorska/läkare.

Läs mer om SHAPE UP KOSTPLAN HÄR!

FAQ OM SHAPE UP KOSTPLAN


 

Behöver du inspiration till dina måltider så finns SHAPE UP RECEPT att köpa i webbshopen.

En färdig receptsamling med 48 goda och lättlagade lunch- och middagsrecept. Alla med steg-för-steg beskrivning för enkel tillagning.

 

Mimmi
Lic. Personlig Tränare / Cert. Kostrådgivare


Today is my tomorrow. It´s up to me to shape it. To take control and seize every opportunity. The power is in the choices I make each day. I eat well. I live well. I shape me…


 

RECEPT TIPS FRÅN SHAPE UP KOSTPLAN

SALLAD MED PARMA, FETAOST & MELON

PASTA MED ROSA LAXSÅS

KYCKLING- & POTATISSALLAD MED PESTO OCH MASSOR AV GRÖNT

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer