Skapa en sommar bucketlist

 

Nu är juni här och visst känns det som att sommaren ofta passerar alltför snabbt. Vi vill ju njuta så mycket som möjligt och ta till vara på alla härliga dagarna.

Finns det något du drömmer om att göra varje sommar men sen ”POFF” så är sommaren över och det du drömde om hanns inte med eller blev helt enkelt inte av..

Lösningen kan kanske vara att göra en SOMMAR BUCKETLIST


 

Eftersom vi bor vid havet vid ett fiskeläge så känns det som att sommaren har börjat på riktigt nu. Det har börjat dyka upp turister i hus och stugor runt om. På morgonen kommer morgonbadarna cyklande i sina badrockar. Restaurangerna, glassbar och vår lilla kvartersbar har öppnat upp. Hamnen har fyllts med båtar de senaste veckorna och vi har haft underbart soligt väder sen ett par veckor tillbaka.

I år har jag gjort en sommar bucketlist med några saker som jag har lovat mig själv att jag ska göra nu i sommar. Vissa saker kan vara ett engångstillfälle och några saker är sådant som jag ska försöka få till dagligen eller så ofta som möjligt..


 

Här kommer min lista på 7 saker som jag ska ta mig tid för..

 

1. Cykla till bryggan och ta ett morgondopp så ofta som möjligt. Älskar verkligen detta.. gå barfota på bryggan, känna det svala vattnet mot kroppen, dricka morgonkaffe i badrock i solskenet. En rutin vi har varje sommar och den ska fullföljas även i år. Första doppet blev nu idag..

 

2. Lära mig laga nya goda fiskrecept.

 

3. Boka en tur 2-3 dagar till Bornholm. Mysa och äta gott på rökerierna och bara köra runt..

 

4. Delta på Yoga Silent Summer Tour.

 

5. Planera in en picnic på stranden med vänner. Räkor , aioli , nybakat bröd, vindruvor och vin. Inget avancerat, bara enkelt och mysigt.. Keep it simple!

 

6. Börja med torrborstning på hela kroppen, varje morgon. För en skön känsla, mjukare hud och kicka igång blodcirkulationen.

 

7. Lyssna på sommarpratarna på P1. Brukar alltid missa detta, men är så somrigt på nåt sätt..

 

 

Har du någon sommar bucketlist..?

 

Litet som stort.. Dela med dig i kommentarerna och inspirera, så försöker vi ta tillvara på allt skönt som sommaren ger oss.

 

Nu kör vi sommar!

 

Mimmi
Lic. Personlig Tränare / Cert. Kostrådgivare


Today is my tomorrow. It´s up to me to shape it. To take control and seize every opportunity. The power is in the choices I make each day. I eat well. I live well. I shape me…


 

Behöver du hjälp att komma igång med hälsosamma kostvanor?

 

Beställ SHAPE UP KOSTPLAN HÄR!

SHAPE UP KOSTPLAN är en lågkaloridiet för dig med målsättning att komma i bättre form och minska i vikt eller för dig som vill minska ditt sötsug och samtidigt motiveras och inspireras till att skapa hållbara hälsosamma kostvanor. Du får en enkel mall att följa där varje måltid är balanserad och näringsriktig med en bra fördelning av protein, kolhydrater, fett och fibrer.


 

LÄS MER

4 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR DU INTE LYCKAS GÅ NER I VIKT

MINA 5 BÄSTA KOSTRÅD

HÅLL DIG TILL DIN PLAN FÖR EN LYCKAD VIKTMINSKNING

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer