Goda kesobullar

 

Dessa goda kesobullar går snabbt att blanda ihop och görs på få ingredienser. Innehåller inget mjöl och fulladdade med protein.

Perfekt till en söndagsbrunch!


Ingredienser 6st bullar:


250 g proteinkeso (vanlig keso eller kvarg går också bra)

5 dl havregryn (eller en mix av havregryn/fiberhavregryn)

1 msk linfrön/chiafrön

1 tsk bakpulver

4 ägg

En aning salt..

Blanda alla torra ingredienser först och rör därefter ner keson och äggen. Rör ihop till en kladdig smet. Rulla 6st runda bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, i ca 20 minuter.

 

Trevlig söndag!

Mimmi
Lic. Personlig Tränare / Cert. Kostrådgivare


Today is my tomorrow. It´s up to me to shape it. To take control and seize every opportunity. The power is in the choices I make each day. I eat well. I live well. I shape me…


 

LÄS MER

PROTEINBRÖD MED TONFISKRÖRA

KVARGBULLAR

FIBERFRUKOST PÅ TERASSEN