JAG VILL GÅ NER I VIKT!

 

Jag vill gå ner i vikt! – Men jag vill inte äta hälsosamt och jag vill inte träna..

 

Ehm.. ja men så här låter det faktiskt ganska ofta.

Många finns det som vill få till en förändring och gå ner i vikt men när det väl gäller så är man inte beredd att göra några som helst förändringar gällande sin livsstil.

 

Jo men det går såklart att gå ner i vikt ändå.

Du kan äta ohälsosamt och näringsfattigt och inte röra på dig överhuvudtaget och ändå gå ner i vikt. Så länge ditt dagliga kaloriintag inte överstiger din kaloriförbrukning och du ligger på ett kaloriunderskott, så går du ner i vikt.

Problemet med en sådan kosthållning är tyvärr att du kanske kommer att få äta väldigt lite och att du dessutom kommer att känna dig trött och orkeslös vilket kanske inte är något att eftersträva.

En ohälsosam kost över tid kan även leda till olika välfärdssjukdomar så som depression, ledvärk, diabetes-typ 2, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdom mm.

 

Det finns inga hemliga genvägar för att gå ner i vikt, det finns inga mirakelpiller och det spelar ingen roll vad olika fitnessgurus säger, oavsett om de säger att du ska följa en svältdiet eller att du kan äta allt utan förbud..

Faktum kvarstår ändå.

 

Det bästa sättet att gå ner i vikt och samtidigt uppnå en hälsosam viktminskning är att fylla på din energi med näringsrik och varierad kost (i en begränsad/kontrollerad mängd kalorier) och att samtidigt öka din aktivitetsnivå, gärna i form av dagliga promenader och styrketräning 3-4 gånger i veckan.

 

RÄKNA UT DITT DAGLIGA KALORIBEHOV HÄR!

 

När du är redo att inse och acceptera att DU behöver göra en förändring och när DU har en vilja att genomföra det, då kommer du också att lyckas att gå ner i vikt och det kommer att hålla långsiktigt..


 

Behöver du hjälp att gå ner i vikt..?

Kontakta mig på info@ishapeme.se för hjälp med kostrådgivning. Väl mellan BASIC eller 4 VECKOR. Läs mer här!

 

I webbshopen hittar du

SHAPE UP KOSTPLAN

och

SHAPE UP RECEPT

En färdig receptsamling med 48 goda och lättlagade lunch- och middagsrecept. Alla med steg-för-steg beskrivning för enkel tillagning.

 

Dela gärna med dig av din egen erfarenhet av att gå ner i vikt. Skriv i kommentaren!

 

Önskar dig en härlig dag!

 

Mimmi
Lic. Personlig Tränare / Cert. Kostrådgivare


Today is my tomorrow. It´s up to me to shape it. To take control and seize every opportunity. The power is in the choices I make each day. I eat well. I live well. I shape me…


 

LÄS MER

VARFÖR GÅR VI UPP I VIKT?

4 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR DU INTE LYCKAS GÅ NER I VIKT

MINA 5 BÄSTA KOSTRÅD

HÅLL DIG TILL DIN PLAN FÖR EN LYCKAD VIKTMINSKNING

5 SÄTT PÅ VILKA STYRKETRÄNING KAN BIDRA TILL VIKTMINSKNING

 

 

 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer